Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, biefstuk, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, gember, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept van 88 Food:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: