Recept uit De kunst van het koken:
Vinaigrette à la crème - Zure roomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, eidooier, kervel, peterselie, pimpernel, slagroom, vinaigrette en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vinaigrette / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, eidooier, eiwit, gerookte zalm, kaas, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Lunch uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Heston Blumenthal thuis: