Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Krabmousse
- Ingrediënten:
- bieslook, bladgelatine, citroensap, krabconsommé, mayonaise, slagroom, tabasco, water, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Wild en gevogelte: