111 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterfruitgroentekaasknoflookmelknootmuskaatnotenolijfoliepeperrode wijnrunderbouillontomaattomatenpureeuivisvleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

'Slow' lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, lasagnevellen, mager rundergehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, selderijknol, spek, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, winterwortel, witte wijn, worst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Tagliatelle met bolognese saus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge rode wijn, hamvet, kalfsgehakt, kippenbouillon, pancetta, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lasagne alla napoletana

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peper, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / rundvlees / ovenschotel
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aardappelschotel Bolognaise

Ingrediënten:
aardappelpuree, basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Chilipeper-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, chilipoeder, knoflook, koriander, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, spaanse peper, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Burrito's met chilipeper-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, chilipoeder, kaas, knoflook, koriander, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, spaanse peper, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, tortilla, ui en wortel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, koksroom, lasagne verde, mozzarella, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Tagliatelle met ragù

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenlever, melk, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Penne al ragù Toscano - Penne met Toscaanse gehaktsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, laurier, olijfolie, paddenstoelenbouillonblokje, parmigiano-reggiano, pecorino, penne, rundergehakt, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

(Pasta met) Bolognesesaus

Ingrediënten:
baksoda, balsamicoazijn, bladpeterselie, bleekselderij, boter, tomaat in blik, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / warme sauzen
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Maccheroni alla Bolognese - Macaroni met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, doorregen spek, gedroogde champignons, kippenhartjes, kippenlevers, kruidnagel, mager rundgehakt, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spaghetti bolognese (al ragù)

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenworst, knoflook, olijfolie, pancetta, papardelle, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Lange tafels

Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:

Pappardelle met italiaans stoofvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tomaten, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Siciliaanse soep met ballen

Ingrediënten:
bladselderij, eieren, kip, half-om-halfgehakt, laurierblaadje, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijnnaaldjes, sjalot, bleekselderij, rozemarijn, ui, varkensgehakt, vers broodkruim, vlees en wortel

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, gedroogde oregano, gehakt, kaas, kippenlevertjes, knoflook, laurierblaadjes, olie, pasta, peterselie, rode wijn, rundergehakt, spek, tomaat, tomatenblokjes, uien, winterwortel en 
zout en peper

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Minestrone met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, boerenkool, ei, mosterd, italiaanse kruiden, macaroni, paneermeel, parmezaanse kaas, rundergehakt, bleekselderij, tomaat, ui, wortel, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Macaroni bolognese

Ingrediënten:
balsamicoazijn, kaas, gerookt ontbijtspek, ui, italiaanse kruiden, wortel, macaroni, olijfolie, passata, rundergehakt, bleekselderij, suiker, knoflook en basilicum

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Minestrone met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, boerenkool, ei, mosterd, italiaanse kruiden, macaroni, paneermeel, parmezaanse kaas, rundergehakt, bleekselderij, tomaat, ui, wortel, zoete aardappel en 
zout en peper

Haal meer recepten op...