Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapeiknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterselierode uisjalotstokbroodtijmtomaatuiwaterwitbroodwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Salade met sla, ei en gebakken brood

Ingrediënten:
bieslook, bindsla, botersla, brood, ciderazijn, dijonmosterd, ei, knoflook, koolzaadolie, little gem, olijfolie, suiker, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Italiaanse soep van brood en kool met salieboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, boerenbrood, boter, bouillon, cavolo nero, fontina, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, savooiekool, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Op brood gebakken kabeljauw met rode biet, mierikswortel, old Amsterdam-flan, basilicumcrème en selderijolie

Ingrediënten:
agar-agar, azijn, basilicum, biet, bladselderij, chardonnayazijn, crème fraîche, druivenpitolie, eiwit, focaccia, geklaarde boter, gelatine, gevogeltebouillon, gevogeltefond, kabeljauwfilet, lota, melk, mierikswortelpuree, mini-biet, mosterd, old amsterdam, peper, room, xantana en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Croutons

Ingrediënten:
brood, knoflookpoeder, olijfolie, peper en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
basilicum, brood, knoflook, olijfolie, peper, tomaat en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Krabvlees met mosterd

Ingrediënten:
brood, ei, krabvlees uit blik, mosterd, peper, slablad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Bruschetta met bleekselderij en blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, bleekselderij, brood, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, koolzaadolie, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Mosselen & vongole met knoflookkruim

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, extra vierge-olijfolie, gedroogde chiliflakes, knoflook, mosselen, vongole, witte wijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zalm met avocado en mierikswortelcreme

Ingrediënten:
avocado, brood, dijonmosterd, gehakt, gerookte zalm, gorgonzola, limoen, limoenen, limoensap, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, prosecco, stokbrood, witlof, suikersiroop, verse koriander, peper, walnoten, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Canapes met kreef

Ingrediënten:
brood, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Paddenstoelentapenade

Ingrediënten:
bospaddenstoelen, brood, citroen, knoflook, olijfolie, extra vierge olijfolie, peper, tijm en zeezout

Keuken:
Deens
Haal meer recepten op...