Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Stamppot stokvis
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, melk, mosterd, rijst, stokvis, ui, water en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stamppot / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, margarine, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, rijst, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Noma:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: