Recept uit Karsu's Kitchen:
Gefrituurde sardientjes - Sardalya
- Ingrediënten:
- arachideolie, bloem, citroen, kerriepoeder, komijn, pul biber, sardientjes, visgerecht, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, gember, knoflook, koriander, limoen, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Karsu's Kitchen:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers: