Fideua in schaaldierenbouillon met bonen en tomaat

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 331 in Een kookboek. .

Keuken:
Spaans / Belgisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fazantenbouillon

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Duivenbouillon

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Perfect gefrituurde kip met wafels en pittige honingsiroop

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Patrijzenbouillon

Een recept uit Erik van Loo - Soepen