Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonknoflooklaurierlente-uimelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomsuikertijmwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Worst met roodloof, ui en speculaaskruiden

Ingrediënten:
anijs, boter, gemalen kardemom, kaneel, karwij, kweeperenpasta, nootmuskaat, olie, peper, radicchio, speculaaskruiden, walnoten, worst en zoete ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Reebok met witte aalbessen

Ingrediënten:
aalbessenwijn, blanka, boter, droge witte wijn, eeuwig moes, groentebouillon, jeneverbes, kervel, laurier, lavas, maïzena, peper, reebokvlees, tijm, ui, wild, wildbouillon, witte aalbessen, witte-aalbessensap, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Heilbot met witte wijnsaus

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, heilbotfilet, peper, sinaasappelschil, sjalot, slagroom, tijm en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

In de pan gebraden rundvlees met wortel en ui

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, doorregen spek, hamzwoerd, jonge worteltjes, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, olijfolie, peper, runderbraadstuk, sjalot, ui, uitgebeende bovenbil, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met paddenstoelen, paling en zoete ui

Ingrediënten:
balsamicoazijn, beukenzwam, boter, bouillon umami, citroengras, daslookblad, dille, enoki, gerookte palingfilet, kruisdisteloesterzwam, olijfolie, peper, radijsbloemetjes, rammenasbloemen, saffraandraadjes, zoete ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Kip met ui, knoflook en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boerenkip, boter, citroensap, gemalen kardemom, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, peper, saffraanpoeder, ui, verse bladpeterselie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
gevogelte / tajine
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Uiensoep met mosterdzaad, rauwe ui en tijm

Ingrediënten:
boter, harde abdijkaas, knoflook, kruidnagel, laurier, mosterd, mosterdzaad, peper, prei, runderbouillon, tijm, ui, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...