Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Boeuf bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignon, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, peterselie, rode wijn, sucadelap, tijm, ui en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch uit Hoe te eten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Soepen: