Recept van I'm a foodie:
Kerst voorgerecht: knolselderijsoep met gebakken paddenstoelen
- Ingrediënten:
- laurier, paddestoel, knolselderij, groentebouillon, oesterzwam, sjalotjes, tijm, knoflook, witte peper en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van I'm a foodie:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Sous vide:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: