154 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroeneieiwitkaasknoflookmelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepijnboompittenroomsaliespecerijenspinazietomaatuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:

Supergroene cannelloni, romige ricotta & basilicumsaus

Ingrediënten:
basilicum, boerenkool, brandnetel, cannellonibuisjes, cavolo nero, citroen, diepvriesspinazie, ei, tomaat, halfvolle melk, knoflook, komkommerkruid, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rode peper, rucola, snijbiet en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gnudi van knolselderij en ricotta met gebakken cavolo nero

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, cavolo nero, citroen, citroenzest, ei, fijn griesmeel, gemalen zwarte peper, knoflook, knolselderij, ei, nootmuskaat, olijfolie, papier, pecorino, 
zout en peper, puree, ricotta, salieblaadjes, selderijknol, semolina, knoflook, water, zout en zout & peper

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Cannelloni di ricotta con sugo di pomodoro

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, citroenrasp, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, mozzarella, nootmuskaat, parmigiano, pecorino, ricotta en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Torta slata - Hartige taart

Ingrediënten:
bloem, eidooier, grano duro meel, huttenkase, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie en volkorenmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner uit Fratello & Sorella:

Ravioli

Ingrediënten:
ei, eidooier, grano duro meel, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, salie, snijbiet en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tortellini met vlees- en kaasvulling

Ingrediënten:
bolognesesaus, boter, eidooier, geel pastadeeg, kipfilet, mortadella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, roomsaus met boter, tomatensaus met room, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Elicoidali met kaas en room

Ingrediënten:
boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eidooier, geel pastadeeg, gekookte ham, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, rundergehakt, ui, vleessaus voor cannelloni en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni uit Piacenza

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, mascarpone, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Ravioli

Ingrediënten:
bladspinazie, bloem, eidooier, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, raviolideeg, ricotta, salie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Smeuïge eierravioli

Ingrediënten:
boter, eieren, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, zeezout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Cannelloni

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastavellen, peper, peterselie, prosciutto, ricotta, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Haal meer recepten op...