Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, biefstuk, bladpeterselie, boter, brood, eidooier, groente, kip, knoflook, kruiden, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, rijst, rundvlees, sjalot, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: