Basisrecept uit The naked chef:
Visbouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroen, gedroogde rode peper, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, venkel, visgraten en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, fruit, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Brindisa:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Dikke van Dam: