Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kipfilet met citroen en peterselie uit Siena
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kippenborst, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: