Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Shakshuka
- Ingrediënten:
- cayennepeper, ei, komijnzaad, koriander, laurier, milde olijfolie, paprika, peper, peterselie, ruwe rietsuiker, saffraan, tijm, tomaat, ui, water en zout
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, gehakt, knoflook, kruiden, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Noma:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Dranken / snack of tussendoortje / drinken uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: