Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Gefrituurde wijting
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, olie, peper, bladpeterselie, wijtingfilet en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- frituur / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, rode ui, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: