Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Rijke groentepuree
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, halfvolle room, melk, peterselie, slagroom, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: