Avondmaal uit Hoe te eten:
Cawl
- Ingrediënten:
- aardappel, halskoteletten, koolraap, lamsnek, pastinaak, peterselie, prei, ui en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit I love groente:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Mixen mengen malen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Super food voor familie en vrienden:
Basisrecept uit Twaalf:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: