738 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflookkorianderlauriermelkolieolijfolieplantaardige oliesjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kwartels met gebrande miso-butterscotch en granaatappel-walnotensalsa

Ingrediënten:
boter, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, grof zeezout, ingemaakte walnoten, kwartels, lichtbruine basterdsuiker, mirin, olijfolie, peterselie, sherryazijn, valdespino sherryazijn, walnoten, witte misopasta, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kalkoengehaktballetjes met maïs en geroosterde-paprikasaus

Ingrediënten:
appelazijn, bosui, ei, gemalen komijnzaad, kalkoengehakt, knoflook, koriander, maïskorrels, milde chilipeper, olijfolie, peterselie, rode paprika, witbrood, wittewijnazijn, zoete chilisaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Houtsnippen met cognac

Ingrediënten:
citroensap, cognac, houtsnip, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

gefrituurde courgettebloemen gevuld met ricotta en kruiden

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, bloem, courgettebloemen, eetbare bloemen, harde geitenkaas, koolzuurhoudend bronwater, maïzena, marjolein, munt, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, tijm, tropaeolum, zeezout, zeezoutvlokken, zonnebloemolie en zwarte peper

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Carpione de pesce persico - Escabeche van baars

Ingrediënten:
baarsfilet, baby-ui, jeneverbessen, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Hargma met kikkererwten en tarwe

Ingrediënten:
gele rozijnen, gemberpoeder, gepelde tarwe, kalfspoot, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, ui, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsrollade, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tonijn in blik, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Briks met krab

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gemalen komijn, harissa, knoflook, krab, krabvlees, rode spaanse peper, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, warka, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Tunesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pastasalade met gebakken courgette

Ingrediënten:
basilicum, buffelmozzarella, citroen, courgette, diepvriessojabonen, kappertjes, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, strozzapreti, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Visfondue

Ingrediënten:
bloem, ei, peper, peterselie, pils, schaaldieren, visfilets, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Louisiana fry met tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bakpoeder, bloem, cayennepeper, citroen, ei, garnaal, grove mosterd, kappertjes, light bier, mayonaise, okra, peper, peterselie, rode ui, softshell krab, witte wijnazijn, zeezout, zoete aardappel en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Batbout

Ingrediënten:
bloem, boter, fijn griesmeel, gedroogde gist, rode paprika, koriander, peper, peterselie, ras el hanout, ui, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...