Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gegaarde Kalfsschenkel Met Tomaten & Kruiden
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, kalfsbouillon, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tomaat, ui en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel: