Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Varkenshaas met kousenband en citroen
- Ingrediënten:
- boter, bouillonpoeder, citroen, kousenband, olie, peper, varkenshaas, verse peterselie en zout
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Jenny Alvares:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: