Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Klops - Gehaktbrood
- Ingrediënten:
- ei, matsemeel, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !: