Recept uit Koken met kruiden:
Spaanse visburgers
- Ingrediënten:
- amandelschaafsel, brood, citroenschil, knoflook, lente ui, paprikapoeder, peterselie, tomatenpuree en witvisburger
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, melk, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rode ui, tijm, ui, water, witbrood, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Proef Puglia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:
Recept uit Proef Puglia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair: