Recept uit De Urban Cook:
Gefrituurde Lamshersenen Met Krokante Gremolata
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, citroen, ei, knoflook, knoflook, lamshersenen, laurier, melk, peterselie, plantaardige olie en ui
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, groentebouillon, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, tomaat, ui, volle melk, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek: