221 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercacaocitroencitroensapeieidooiereiwitfijne kristalsuikerkaneelkaneelstokjekarnemelkkristalsuikerpure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikervolle melkwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Millefeuille met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bladerdeeg, bloem, boter, crème pâtissière, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht uit Elzas:

Kwarktaart uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, eidooier, eiwit, fijne tafelsuiker, kwark, maïzena, melk, poedersuiker en sinaasappel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht uit Arabia:

Mhallabia met mandarijnstroop

Ingrediënten:
maïzena, mandarijn, mastiek, oranjebloesemwater, suiker en volle melk

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zuivel
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Mokkataart met chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, gemalen blanke amandelen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, sterke espresso, volle melk en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Karnemelkvla

Ingrediënten:
halfvolle melk, karnemelk, maïzena, suiker en vanille-essence

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / zuivel
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoete donuts met roomvulling

Ingrediënten:
citroen, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, kristalsuiker, maïzena, merg, olijfolie, poedersuiker, soezendeeg, vanillestokje, verse aardbeien, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht uit Arabia:

Zriga

Ingrediënten:
eidooier, gecondenseerde melk, geraniumwater, maïzena en suiker

Keuken:
Tunesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:

Slemp

Ingrediënten:
foelie, kruidnagel, maïzena, melk, pijpkaneel, saffraandraadjes, suiker en thee

Soort:
drank (alcoholisch)
Haal meer recepten op...