Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapeigemberknoflooklaurierolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bijgerecht uit Turquoise:

Allerdaagse orzopilav

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, langkorrelige rijst, olijfolie, orzo en turks brood

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gekoelde avocadosoep

Ingrediënten:
avocado, gemalen komijn, kippenbouillon, limoensap, olijfolie, sjalot, tabasco, verse koriander en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Varkenshaasjes in fillodeeg

Ingrediënten:
arachideolie, boter, filodeeg, honing, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, margarine, olijfolie, sesamolie, sesamzaad, varkenshaas, verse koriander en vijfkruidenpoeder

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kalkoenstrudel

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, crème fraîche, filodeeg, paddestoel, kalkoenvlees, kippenbouillon, margarine, olijfolie, saffraandraadjes, sjalot en verse dragon

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Pilav van orzo en pruimen

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, feta, gedroogde pruimen, kippenbouillon, olijfolie en orzo

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Franse kippensoep

Ingrediënten:
courgette, kippenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, peterselie, prei, selderij, soepkip, sperziebonen, tijm en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde kerstkalkoen

Ingrediënten:
ei, gevogeltefond, kalkoen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, olie, ontbijtspek, salie, slagroom, spruitjes, tijmblaadjes, verse worst en witbrood

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kippenlever met pasta

Ingrediënten:
bacon, balsamicoazijn, droge sherry, gele kerstomaat, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, pasta, rode kerstomaat, rode ui, tomatenpuree en spinazie

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Sint-jakobsvruchten met asperges

Ingrediënten:
groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Uienbouillon met jamón en oloroso

Ingrediënten:
jamón serrano, kippenbouillon, medium oloroso, nootmuskaat, olijfolie, spaanse ui, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Couscous

Ingrediënten:
kippenbouillon, middelfijne couscous, olijfolie, peper en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Pittige pilav met quinoa

Ingrediënten:
chilivlokken, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komijn, korianderblaadjes, plantaardige olie en quinoa

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:

Crostini Fegatini

Ingrediënten:
ansjovisfilets, ciabatta, boter, kappertjes, kippenbouillon, kippenlevertjes, olijfolie, sjalotje, rozemarijn en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Haal meer recepten op...