Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroensapeieiwitfijne kristalsuikergistkaneelmaïzenamelkpoedersuikerpure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikervolle melkwaterzelfrijzend bakmeelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Slagroomsoezen

Ingrediënten:
eidooier, fijne kristalsuiker, poedersuiker, slagroom en soezenbeslag

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pistachenoten-halva-ijs

Ingrediënten:
citroenschil, eidooier, kristalsuiker, pistachehalva, pistachenoten, slagroom, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Icecream Sandwich

Ingrediënten:
cacao, eidooier, boter, zout, kristalsuiker, tarwebloem, vanille-ijs en vanillesuiker

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Koffie-ijs met turrón

Ingrediënten:
eidooier, fijne kristalsuiker, gemalen koffie, kaneelstokje, koffieboon, melk, oploskoffie, slagroom, turron en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Sevillasinaasappelijs

Ingrediënten:
eidooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, melk, sevillasinaasappels, slagroom en vanille

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Rabarbercustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, kristalsuiker, rabarber, suiker, vanillestokje, vanillesuiker en volle melk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Veg!:

Chocolade-bietjesroomijs

Ingrediënten:
bietjes, eidooier, fijne kristalsuiker, pure chocolade, slagroom en volle melk

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Roomijspudding

Ingrediënten:
brandewijn, eidooier, gedroogde abrikozen, kristalsuiker, maïzena, melk, paprijst, sinaasappelschil, suiker, sushirijst en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Pruimenijs met oloroso sherry

Ingrediënten:
blanke amandelen, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde pruim, kaneelstokje, melk, oloroso sherry, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten:

Sauternescustard uit de oven

Ingrediënten:
dessertwijn, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, sauternes, slagroom, vanillestokje en vanillesuiker

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Gekoelde zabaglione

Ingrediënten:
citroenrasp, eidooier, kristalsuiker, lange vingers, marsala, slagroom, suiker, vanillearoma, vanille-essence en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Whiskyparfait

Ingrediënten:
crème fraîche, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, slagroom en whisky

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Crème pâtissière

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, boter, kristalsuiker, maïsmeel, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Crème d’amandes

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, custard, ei, eidooier, boter, kristalsuiker en rum

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Haal meer recepten op...