886 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakpoederbloembotercitroencitroensapeigemberknoflookkoriandermaïzenamelkolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesjalotsuikertarwebloemtomaattomatenpureeuiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Gefrituurde inktvisringen

Ingrediënten:
bloem, citroen, pijlinktvis, sodawater, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Tibetaan

Ingrediënten:
gerstemeel, volkoren tarwemeel, water, zonnebloemolie, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kip met aubergines

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, honing, kaneelstokje, kip, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, ui, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Basis piedeeg 1

Ingrediënten:
bloem, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / beslag/deeg
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Geroosterd lamsvlees met couscoussalade

Ingrediënten:
citroen, couscous, gele paprika, knoflook, lamslende, mignonnette peper, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, rozemarijn, tijm, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Citroengras-kokosrijst met kipcurry

Ingrediënten:
citroengras, groene paprika, groene spaanse peper, kippenborst, knoflook, kokoscrème, lente-ui, pandanrijst, thaise vissaus, gember, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
curry / rijst / gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Stokviskroketjes - croquetas de bacalao

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroen, laurierblad, melk, stokvis, ui, verse bladpeterselie, water, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kip m´hammar

Ingrediënten:
boter, gemberpoeder, kip, knoflook, paprikapoeder, saffraan, ui, verse koriander, verse peterselie, water, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Rijst met saffraan en noten

Ingrediënten:
amandelen, basmatirijst, langkorrelrijst, pijnboompitten, pistaches, saffraanpoeder, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Orientaals / Sefardisch / Joods
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Rode biet in het zuur

Ingrediënten:
fleur de sel, jeneverbessen, jonge rode bietjes, kruidnagel, laurier, peper, steranijs, suiker, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, runderschenkel, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gratin van aubergines met saus

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, gruyère, kippenbouillonblokje, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / frituur
Haal meer recepten op...