Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, groente, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Verrot lekker:
Bijgerecht uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Home made:
Avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spuntino:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Smokey goodness:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje: