Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Zomers kalfsvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, knoflook, koriander, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet / avondmaal uit Raapsteeltje:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren: