175 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbasilicumbladpeterseliebleekselderijbotercitroendroge witte wijneikerstomaatknoflooklinguineolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliespaghettitomatenpureeuivenusschelpwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Linguine met strandgapers en tomaten

Ingrediënten:
chilipoeder, kerstomaat, kerstomaat, knoflook, linguine, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaanse peper, strandgapers, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met roze garnalensaus met room

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fettuccine, garnalen, knoflook, pappardelle, peper, peterselie, slagroom, tomatenpuree, tortellini met visvulling, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Linguine met poon en tomaat

Ingrediënten:
chilivlokken, extra vergine olijfolie, knoflook, linguine, peper, pruimtomaat, red snapper, rode poon, roodbaars en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Kreeft met pasta, salieboter en limoen

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bleekselderij, boter, botersaus, court-bouillon, groene asperge, kerstomaat, knoflook, kreeft, limoen, rozemarijn, salie, spaghetti, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Linguine met krab, tomaten en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, linguine, olijfolie, rode chilipeper, knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper en vers krabvlees

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken forel met rijst tomaten en noten

Ingrediënten:
forel, gemalen zwarte peper, langkorrelrijst, noten, olijfolie, sla, tomaat, ui, verse dragon, gember, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Spaghetti alla putanesca

Ingrediënten:
ansjovisfilet, kappertjes, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, selderijpoeder, spaghetti, tomaat, tomaat in blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fusillisalade

Ingrediënten:
basilicum, fusilli, knoflook, mozzarella, olijfolie, tomaat, tonijn op olie en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Koude kruidige ditalini

Ingrediënten:
ditalini, kruiden, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, tonijn op olie, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Delicate reginette

Ingrediënten:
doperwt, langoustine, olijfolie, reginette, sjalot en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met octopus

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, octopus, olijfolie, spaghetti en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met mantisgarnalen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bucatini, chilipoeder, droge witte wijn, knoflook, mantisgarnalen, olijfolie en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...