391 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadoboterbroodcitroenfruitkaaskaneelknoflookkruidennotenolieolijfoliepastapeperpeterselierijstsuikertomaatuivleeswaterwijnyoghurtzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:

Gevulde paprika´s

Ingrediënten:
amandelen, appel, granaatappel, groene paprika, komijn, pecannoten, perzik, rozijnen, rundergehakt, suiker, sukade, tomaat, ui, verse kaas, walnoten, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Najats recept voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tortellini met pompoen

Ingrediënten:
amaretti, azijn, bigarreaux, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde peer, geel mosterdpoeder, gember, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, pompoen, slagroom, suiker, sukade, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Runderbouillon met gevulde knolletjes

Ingrediënten:
cederappel, chinese bieslook, citroensap, doorregen spek, gember, japanse knolraap, koriander, mostarda di frutta, munt, nuoc mam, peper, runderbouillon, soepvlees, stoofvlees, thaise basilicum, yuzu kosho en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met messchelpen en salsa van cederappel

Ingrediënten:
babykomkommer, cederappel, citroengras, olijfolie, peper, pruimtomaat, rucolabloemen, scheermessen, tom kha kai van schelpdieren, zeeasterbladen, zout en zuring

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / nagerecht uit Speisekammer:

Fruchtsuppe - Fruitsoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, fruit, fruit, suiker en water

Keuken:
Zweeds / Noors / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Ravioli met gamba's, Thaise basilicum en tamarinde

Ingrediënten:
cederappel, chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, eidooier, gamba's, gember, gyozavellen, heldere schaaldierenbouillon, olijfolie, radijs, rijstazijn, shii-takes, suiker, tamarindepasta, thaise basilicum, vietnamese koriander en water

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Zwarte rijst met krab in tempura

Ingrediënten:
boter, cederappel, citroengras, daslookblad, frituurolie, heldere schaaldierenbouillon, ijswater, koriander, norivel, olijfolie, peper, softshell krab, tempurameel, thaise basilicum, vietnamese koriander, witte knoflookbloemen, zoete ui, zout en zwarte rijst

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Rabarberwijn

Ingrediënten:
bloemen, fruit, gist, rabarber, rabarbersap, rosé, stroop, suiker, vruchten, water, wijn en witte suiker

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kaasboomstammetje gerold in maanzaad

Ingrediënten:
bleekselderij, crackers, fruit, gele kerriepasta, maanzaad, pittige kaas, roomkaas en sultana rozijnen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert uit Creative chef:

Rabarber

Ingrediënten:
aardbei, dessertwijn, fruit, honing, rabarber, venkelkruid, verveine en yoghurt

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Vruchtengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, fruit, fruitjes, kristalsuiker, rum en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Bessen & Ander Kleinfruit

Ingrediënten:
bessen, bier, bramen, foelie, frambozen, fruit, vlierbessen, vogels, vruchten, water, wild en wortels

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Zoete kokossoep met granita

Ingrediënten:
adukibonen, fruit, jasmijnthee, kiwi, kokosmelk, kokosrasp, lychees, mango, meloen, mungbonen, papaja, passievruchtengranita en suiker

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / zoet / vegetarisch
Haal meer recepten op...