81 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbotercitroendroge witte wijngroene paprikakerstomaatknoflookkreeftlinguineolijfoliepeperpeterseliesjalotspaghettisuikertomatenpureewitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met grouper

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, grouper, olijfolie, prei, spaghetti, tomaat, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Spaghetti met kreeft

Ingrediënten:
kreeftenvlees, olijfolie, bladpeterselie, spaghetti, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Chow mein-garnalen uit Szechuan

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese rijstwijn, droge sherry, eiernoedels, gemberwortel, knoflook, koriander, lente-ui, pindaolie, scampi, sjalot, sojasaus, suiker, szechuanpeper, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Maccheroncinisalade

Ingrediënten:
ansjovispasta, basilicum, cicorino, doperwten, gele paprika, lente-uitje, maccheroncini, mayonaise, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Thaise mie met surimi

Ingrediënten:
bosui, eiermie, gemberwortel, nam pla, rode paprika, roerbakolie, serehpoeder, serehstengel, sojasaus, spinazie, surimi, thaise vissaus en tomaat

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti met venusschelpen en paddestoelen

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, saffraandraadjes, spaghetti, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, visafval en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne met zalm en pisto

Ingrediënten:
courgette, groene paprika, lasagne, olijfolie, suiker, tomaat, ui, visbouillon, witte wijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Paella

Ingrediënten:
braadkip, diepvriesdoperwtjes, gevulde groene olijven, groene paprika, kabeljauwfilet, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rijst, saffraan, scampi, tomaat, ui, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bavette met venusschelpen en courgettes

Ingrediënten:
bavette (vlees), bladpeterselie, chilipeper, courgette, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, sjalot, tomaat en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Rigatoni met doperwten

Ingrediënten:
ansjovis, boter, doperwten, gedroogde paddenstoelen, olijfolie, rigatoni, tomaat uit blik en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met tonijn uit blik

Ingrediënten:
boter, gruyère, knoflook, macaroni, suiker, tomaat, tonijn uit blik, ui, verse gemengde kruiden, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Linguine met garnalen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, garnalen, tomaat, kerstomaat, knoflook, linguine, olijfolie, pastadeeg, rode spaanse peper, rucola, saffraan, ui en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Mijn Siciliaanse lievelingsspaghetti met sardines

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde chilivlokken, olijfolie, peterselie, sardines, spaghetti, tomatenblokjes, ui en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met geep

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, geep, knoflook, olijfolie, spaghetti, tomaat uit blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella met zeevruchten

Ingrediënten:
bakchorizo, citroen, droge witte wijn, erwten, gamba, garnalen, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, scampi, spaanse ui, strandgapers, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Aspergepunten in heldere bouillon met krabwontons

Ingrediënten:
asperge, bleekselderij, ei, gember, lente-ui, lichte sojasaus, peper, rode peper, selderieblad, tomaat, varkensvlees, wit krabvlees, wontonvel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Taglierini met tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, bliktomaat, bliktonijn, knoflook, olijfolie, taglierini en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kokosmie - mee ga-thi

Ingrediënten:
garnalen, gele bonensaus, kokosmelk, nam pla, olie, rijstmie, sen lek, sjalot, suiker, tao jeow, taugé, thaise vissaus, tofu, tomaat, varkensvlees en verse bieslook

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gebakken mie met vlees en groenten - pancit guisado

Ingrediënten:
arachideolie, chinese eiermie, chinese kool, ei, eiermie, ketjap benteng asin, kippenbout, kippenvlees, lichte sojasaus, olie, rundergehakt, tomaat, ui, varkensgehakt, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Polenta met heek - polenta con il merluzzo

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, grof polentameel, heekfilet, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie, walnoten, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Haal meer recepten op...