M. Roux - Sauzen voor vis, schaal- en schelpdieren

Sauzen voor vis, schaal- en schelpdieren

Een boek van M. Roux

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sauzen voor vis, schaal- en schelpdieren, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een verzameling verfijnde en veelzijdige sauzen voor alle soorten vis, schaal en schelpdieren, van de meesterkok Michel Roux, eigenaar van het driesterrenrestaurant de Waterside Inn.

Zelf beurre blancs en een basisvisbouillon maken

Smakenboters en coulis

Klassieke Franse sauzen voor beroemde visschotels

Lichte, snelle en makkelijke sauzen voor doordeweeks

Schitterende foto’s van technieken en sauzen


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken