Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basil Köfte - Gehaktballen met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, broodkruim, ei, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, ciabatta, citroen, ei, knoflook, kruiden, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van What's that smell:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Ontbijt uit The Naked Chef is terug:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo: