Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroensapeihoningkaneelknoflookkorianderlimoenmelkmuntolieolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerrode uisinaasappelsuikertijmuiwaterzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde zoute garnalen met limoen-knoflooksaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, knoflookzout, limoenrasp, limoensap, rode ui, tijgergarnaal, oregano, verse tijm, versgemalen zwarte peper en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Pavlova's met fruit voor mijn moeder

Ingrediënten:
eiwit, fruit, likeur, maïzena, munt, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, water, witte wijnazijn, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Roomwafel met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, eieren, frambozen, boter, gedroogde gist, grapefruit, karamelsaus, melk, rode aalbessen, slagroom, suiker, tarwemeel, zout, wafels, walnoten en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:

Wafels Met Room En Fruit

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, suiker, melk, poedersuiker, slagroom, zout, vanille-extract, vers rood fruit en zonnebloemolie

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met vers fruit

Ingrediënten:
appel, bloem, bosbessen, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, frambozen, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav met fruit en noten

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, groentebouillon, honing, olijfolie, peper, peterselie, rijst, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelsalade met fruit en kip

Ingrediënten:
aardappelen, ananas uit blik, basilicum, citroensap, gembernootjes, gembersiroop, kerriepoeder, kipfilet, maïsolie, mosterd, peper, perziken uit blik, vetstof, witte-wijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Jamtaart van gemengd fruit

Ingrediënten:
00-bloem, boter, citroenschil, confettura di pere cotogne, eierdooier, fijne kristalsuiker, jam, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zomergroente en fruit met zeewier

Ingrediënten:
aalbessen, bindsla, boter, dilleolie, dulse, dulseolie, hazelnoot, karnemelk, karnemelkwei, minivenkelknollen, prei, rode klaverzuring, schorseneer, venkelgroen, water, zout en zuringblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
salade / groente / zuivel
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Krentenbrood - fruit loaf

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gist, krenten, melk, rozijnen, rum, ruwe rietsuiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:

Baba met vers fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, krenten, kristalsuiker, kumquats, melk, passievrucht, rozijnen, rum, vruchtensalade en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Tropische fruit vlaai

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozenjam, blaadjes gelatine, bramen, ei, eieren, frambozen, bloem, boter, kiwi, boter, fruit, perziken, slagroom, suiker, zout, mango en passievruchtenpuree

Haal meer recepten op...