Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroencitroensapeigemberknoflookkoriandermelknootmuskaatolieolijfoliepeterselieplantaardige oliesjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte peperwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Kip met cornflakes

Ingrediënten:
bloem, cornflakes, dijonmosterd, ei, kerriepoeder, kippendijen, paprikapoeder, peper, tafelsuiker, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gebakken puf met dille

Ingrediënten:
bloem, citroen, dille, knoflook, mayonaise, peper, puf, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

LamsKibbeh

Ingrediënten:
fijne bulgur, gehakt, gemalen piment, water, kaneel, ui, water, mager lamsvlees, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Bijgerecht uit #watetenwevandaag:

Rodekool uit de wok

Ingrediënten:
balsamicoazijn, donkere basterdsuiker, gerookt spek, peper, rode kool, rozijnen, ui, zoetzure appel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Kaas-en-erwtjes-flap

Ingrediënten:
ei, erwtjes, harde geitenkaas, oude cheddar, roomboterbladerdeeg, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Gebakken kippenvleugels

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, chilipoeder, vijfkruidenpoeder, honing, karnemelk, kippenvleugels, knoflookpoeder, paprikapoeder, selderijzaad, tabasco, uienpoeder, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Komkommersalade met maanzaad

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, koriander, maanzaad, minikomkommer, rijstazijn, rode chilipeper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Wortelgroentechips

Ingrediënten:
aardappel, pastinaak, peper, rode biet, sarson's-azijn, zoete aardappel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Siciliaanse caponata

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, gehakt, brood, aubergine, kappertjes, olijfolie, passata, pijnboompitten, pistachenoten, rodewijnazijn, suiker, ui, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Ontbijt / brunch uit Spuntino:

Eieren met soldaatjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, brood, cayennepeper, ei, gerookt paprikapoeder, peper, sesamzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Gemengde bloemkool met gouden rozijnen, ricotta en kappertjes

Ingrediënten:
bloemkool, gele rozijnen, grof zeezout, grove mosterd, kappertjes, moscatelazijn, olijfolie, pijnboompitten, ricotta, romanesco, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Auberginefrieten met venkelyoghurt

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroensap, eieren, griekse yoghurt, grof zeezout, korianderzaad, mayonaise, panko, peper, sesamzaad, venkelzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:

Citroen & dille popcorn

Ingrediënten:
citroenrasp, dillezaad, gedroogde dille, paprikapoeder, pofmaïs, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Bloemkoolpakora's met tamarindeaita

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemkool, cayennepeper, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkuma, mangochutney, tamarindepasta, volle yoghurt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hushpuppies

Ingrediënten:
bier, cheddar, gerookt paprikapoeder, lente-ui, mais, maïsmeel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Eendenborst

Ingrediënten:
eendenborst, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olijfolie, peper, wei, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Geblakerde bosuidip met boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, bosui, citroensap, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, roomkaas, zonnebloemolie, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht uit Veg!:

Gratin met zoete aardappel en pinda's

Ingrediënten:
knoflook, limoen, pindakaas, rode chilipeper, slagroom, zeezout, zoete aardappel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...