458 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliespecerijenspinaziesuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Stoofpot van snijbiet, kikkererwten en tamarinde

Ingrediënten:
boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, karwijzaad, kikkererwten, koriander, korianderzaad, olijfolie, rondkorrelrijst, snijbiet, tamarindevruchtvlees, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Snijbiet- of spinazie-omelet - troucha

Ingrediënten:
boter, ei, knoflook, olijfolie, peper, snijbiet, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde snijbiet - Zilk sarmasi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bonenkruid, citroensap, granaatappelmelasse, knoflook, munt, olijfolie, pijnboompitten, pul biber, snijbietblad, sultana's, sumak, tomatem, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem 2 notities

Lunch / avondmaal uit Jeruzalem:

Gespleten tarwe & snijbiet met granaatappelmelasse

Ingrediënten:
boter, granaatappelmelasse, griekse yoghurt, kippenbouillon, lichtbruine basterdsuiker, olijfolie, prei, snijbiet, tarwekorrels, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht / basisrecept uit Provence:

Snijbiet met ansjovissaus - côtes de blette à l'anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, azijn, bloem, cayennepeper, gedroogde chilipeper, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Taart van snijbiet, appel en rozijnen - tourte de blettes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine rum, citroenrasp, cox orange, ei, golden delicious, goudrenet, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, poedersuiker, rozijn, snijbietblad, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...