Recept uit Sous vide:
Duxelles van trompettes-de-la-mort
- Ingrediënten:
- kalfsfond, knoflook, koolzaadolie, laurier, madeira, room, rozemarijn, sjalot, tijm en trompettes de la mort
- Soort:
- sous-vide / paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Basisrecept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Lunch uit Hoe te eten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made: