Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierbladolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde varkensborst

Ingrediënten:
appelsap, ciderazijn, donker bier, grove mosterd, honing, jeneverbes, laurier, olijfolie, palmkool, peper, rode ui, varkensborst, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Zure haring, dille en Jersey Royals

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, haring, jeneverbessen, jersey royal, kappertjes, laurier, mierikswortel, rode ui, tafelsuiker, venkel, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Court-bouillon

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, bleekselderij, djeroek poeroet, laurier, peterselie, ui, witte wijnazijn, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

court-bouillon

Ingrediënten:
citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Risotto met asperges

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, jonge groene asperge, laurier, parmagiano reggiano, peper, risottorijst, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Kippebouillon met peterseliepasta

Ingrediënten:
bleekselderij, eierpastadeeg, kapoen, kipkarkassen, kiporganen, laurier, peper, peterselie, scharrelkip, ui, wortel en zeezout

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, peperkorrels, prei, soepvlees, tijm, ui, water, winterpeen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Zoervleisch met dikke frieten

Ingrediënten:
appelstroop, frituurvet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, olie, ontbijtkoek, perenstroop, rundernek, ui, vastkokende aardappel, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Bijgerecht uit Verrot lekker:

Echte tomatenketchup

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, paprikapoeder, rietsuiker, tomaten, ui, witte peper en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...