Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept van Cookie Cottage:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: