Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, balsamicoazijn, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, filodeeg, gember, kaneel, knoflook, maïzena, melk, munt, olijfolie, plantaardige olie, poedersuiker, rietsuiker, sesamolie, sojasaus, vloeibare honing, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt uit NAJAT:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Recept uit Bonen!:
Ontbijt uit Speisekammer:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Ontbijt uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: