Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Duif in lotusblad met korianderparfum
- Ingrediënten:
- bosui, donkere sojasaus, duif, gember, koriander, lotusblad, rijstwijn, suiker, water, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, citroensap, gehakt, knoflook, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, kruiden, limoensap, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sjalot, sojasaus, specerijen, tomaat, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Keet Smakelijk:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: