Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Sjalotten à la Milanese
- Ingrediënten:
- bonte salie, boter, gremolata, knoflook, opgelegde tomaten, salie, selderij, sjalot, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, groente, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, saffraan, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Honey & co:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: