Recept van Food & Friends:
Bloemkool-preisoep met mosterd & tijm
- Ingrediënten:
- bloemkool, groentebouillon, water, koolzaadolie, prei, mosterd, bleekselderij, knoflook, tijmblaadjes, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, groente, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Basisrecept uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: