94 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelbakpoederbladerdeegbloembotercitroenraspcitroensapcitroenschildeegeieidooierfruithoningkruidnagelmelknootmuskaatsinaasappelslagroomsuikerwalnotenwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Rijstepudding met vanille en citroen

Ingrediënten:
citroenrasp, kaneel, melk, risottorijst, suiker, vanille-essence, vanillestokje en water

Keuken:
Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Cassata siciliana (cassata siciliana)

Ingrediënten:
boter, citroenzest, espresso, gekonfijte citrusschil, kaneelstokje, kruidnagel, maraschino, pan di spagna, pistachenoten, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappelzest, suiker, vanillepeul en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken uit Home made:

Laurierlikeur

Ingrediënten:
citroenrasp, kaneelstokje, laurier, suiker, water en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken uit Home made:

Cranberrylikeur

Ingrediënten:
citroenrasp, cranberry's, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelrasp, suiker, water en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:

amandelijs

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, kaneelstokje, suiker en water

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Gepocheerde perziken met cava granizado

Ingrediënten:
cava, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, perziken, sinaasappelschil, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Koude morellensoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroenschil, kaneelstokje, morellen, rode wijn, suiker en water

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoetzure pompoen

Ingrediënten:
citroenschil, gemberwortel, kaneelstokje, pompoen, suiker, water en witte-wijnazijn

Soort:
groente / azijn / conserven
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Kostelijke pruimensoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, pruimen, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude kruisbessensoep

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, kruisbessen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Tonic-Sirup - Tonicsiroop

Ingrediënten:
citroengras, citroenschil, citroenzuur, gedroogde lavendel, grapefruitschil, kaneelstokje, kardamomzaad, kinabast, limoenschil, pimentkorrels, sinaasappelschil, steranijs, suiker, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / siroop
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude pruimensoep met aardappel

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude appelsoep

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...