Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Met vlees of vis gevulde savooiekool
- Ingrediënten:
- gekruid kalfsgehakt, savooiekool, spek, water en zalm
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bonen, brood, courgette, fruit, granen, kaas, kip, knoflook, koffie, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, tomaat, ui, vet, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-11:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef: