Aal met savooiekool - anguille con le verze

Je vindt dit recept op pagina 786 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / groente / vis
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aalkebabs - spiedini d'anguilla

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Palingkerrie - pad ped pla lai

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Gefrituurde sawa-aaltjes

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Frito misto di Burano - Gemengde gebakken vis uit Burano

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest