Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kikkererwten, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, vet, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: